Aktywne Wpisy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Pierwsza doba rejestracji za nami. Przypominamy, że na Wasze zgłoszenia czekamy tylko do soboty (włącznie).
Do tej pory do zabawy zgłosiło się i pomyślnie przeszło weryfikację 157 uczestników (26% różowe paski, 70% niebieskie paski).
Jak co roku najczęstszą przyczyną odrzuconych weryfikacji jest zbyt ogólny opis. Żeby Wam pomóc, przygotowaliśmy kilka przykładowych opisów wraz z komentarzem moderatora, które wyjaśniają czym się kierujemy podczas weryfikacji. Mogą być one również inspiracją, co zawrzeć w opisie i jaką powinien mieć formę. Pamiętajcie, że opis jest głównym źródłem informacji o Was dla Waszej pary, a górny limit długości opisu to 10000 znaków, co oznacza, że śmiało możecie się rozpisać. W ubiegłym roku opisy uczestników w obu formułach miały średnią długość przekraczającą 200% wymaganego minimum.
Pozdrawiamy, ekipa wykoPAKI.
#wykopaka
@Zgrywajac_twardziela: Do soboty masz czas. Wbrew pozorom, to nie jest dużo czasu :D
@wykoPAKA: a 4% obojnaki?
Komentarz usunięty przez autora
Przeczytałem ten opis depresyjny i trochę feelsy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wszystko przez to, ze kasuje swoje posty żeby nie zostawiać pełnej historii tego co pisze w internecie…
My nie możemy wziąć udziału, za to ktoś kto założył konto wiosna i nastukal w weekend 25 wpisów
w ogóle nie można sobie nabić jeszcze tych postów?
generalnie smuteczek, bo już się nastawiłem pozytywnie.
ale mnie dupe ścisło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@biauek_jak_mogles: jak do tego doszło, że stałeś się ojcem gekona ?
@vilay: mała szansa. Raczej będzie wysyłka zagraniczna.