Wpis z mikrobloga

widziałem tutaj promkę na elixir wrzucona i wpisałem sobie z ciekawości na youtube w wyszukiwarek. Wyskoczył mi filmik jak różowe oceniają i większość #rozowepaski pluje na elixir ( ͡° ʖ̯ ͡°)

edit: jednak później sie rozkreca i przewaga elixir
#perfumy
Adiog - widziałem tutaj promkę na elixir wrzucona i wpisałem sobie z ciekawości na yo...
  • 6
@Adiog: nie chce mi się nawet oglądać milionowego testu, ale zestawisz typowy crowd pelaser, z BARDZO mocnym zapachem korzennym. Nie wiem czego się spodziewałeś, nawet na tagu będziesz miał sporo przeciwników elixira, gdzie edt najbardziej się obrywa za bycie nijakim czy mainstreamem, bo do samego ZAPACHU ciężko się przyczepić.
@SGTIHALIT: rozumiem, ja nowy na tagu. Później niby elixir wygrywa. Ogólnie to jest chyba różnica miedzy zapachem, który projektuje a który wąchamy bezpośrednio przy skórze?
@Adiog: pytasz o elixir, jest. Ale sam robiłem 2 testy jedynie bo kompletnie mi nie siadł. Kupiłem odlwekę elixira i lataffy (klon elixira 8x tańszy), oba mega korzenne, elixir wydawał się bardziej gryźć w nos, przy skórze ale jednocześnie wygadzony lawendą lekko. Assad wydawał się mocniej udrzejący w zioła i pikantny. No i oba projektują bardzo, bardzo mocno. Mi się bardziej podobały tak godzinę po aplikacji niż na starcie.
@Adiog: nie wiem jak robili te testy, ale wydaje mi sie, ze im wiecej czasu uplynelo od psikniecia na reke, tym wiecej osob wolalo elixira od normalnego. Na samym poczatku elixir byl moze zbyt mocny, dlatego kilka pierwszych glosow poszlo na normalnego, ale pozniej dominacja elixir