Aktywne Wpisy

ninetyeight +627
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
niepisowski +67
Amerykański dziennikarz na czas relacjonowania pożaru w Kalifornii, spiął sobie kamizelkę klamerką do wieszania ubrań, aby kurtka na nim lepiej leżała XD
#usa #pozar #strazpozarna #swiat #ciekawostki #logikaniebieskichpaskow #rakcontent
#usa #pozar #strazpozarna #swiat #ciekawostki #logikaniebieskichpaskow #rakcontent
źródło: temp_file7471917124092586925
Pobierz

Digital Ocean to startup z Nowego Jorku, który rośnie w bardzo szybkim tempie.
Do konkretów - za $5 miesięcznie otrzymuje się 512 MB RAM, 1 core, 20 GB SSD, 1 TB transfer
W dodatku, podczas rejestracji można użyć tego promocyjnego kodu: "2014SSD" i dostaje się $10 w kredycie, czyli za $5 mamy VPS na 3 miesiące, później $5 miesięcznie.
Mają 4 datacenters - 2 w Nowym Jorku oraz 2 w Amsterdamie.
Co do dystrybucji to ja wybrałem Debiana, ale dostępnych jest sporo innych, widziałem Ubuntu (Server), CentOSa i inne.
https://www.digitalocean.com/?refcode=6fc191ea4ff9
#webhosting #hosting #vps #vpshosting #serwer #webdev
You
co do drugiego to pewno trafiles na moment jak sprzataczka serwerownie sprzatala :-)