Aktywne Wpisy

Melkovva_ +38
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz

Poza tym głowa tak mnie boli i jest tak niedobrze, że mogę tylko leżeć.
Żeby to napisać muszę wstrzymywać oddech praktycznie, bo przestaje widzieć od tego bólu
Poza tym nie znasz przyczyny, przydałoby się jeszcze badanie krwi, morfologia, czynniki wątrobowe.
Na szczęście ćwiczenia nie podnoszą mi ciśnienia, jak mam spokój to pewnie i bez leków bym dawał radę.
Brawo!
Ja normalnie mam koło 125/85, ale jak się obudzę to zaczyna się panika i rośnie, wagę powinienem zbić, ale ciężko to zrobić, gdy boję się wyjść z domu a w mieszkaniu nie mam tyle podłogi, żeby się położyć i ćwiczyć, znalazłem jakieś ćwiczenia na stojąco, ale i tak ciężko je robić, bo ciągle ktoś przechodzi przez przedpokój, a to jedyne miejsce, gdzie mogę stanąć i rozłożyć ręce
Jak dolne mam 90 to od razu głowa mnie boli tak, że nie mogę mówić i nawet jak ktoś do mnie mówi to nie daję rady słuchać, jak przyjdą piniążki to muszę iść do lekarza jakiegoś porządnego, zdenerwować się i niech mi ciśnienie we łbie zmierzy, bo czasem mnie głowa boli a ciśnieniomierz pokazuje wzorcowe ciśnienie - jest tak od kiedy biorę nowy lek