Aktywne Wpisy
wfyokyga +68
Dołożyłem 7 złotych bombelkowi w sklepie, bo mu zabrakło. Guwniara z 5-6 lat, widziałem rozpacz w jej oczach i nie wiedziała co zrobić. To dałem kasjerowi i ona chyba zawstydzona uciekła że sklepu, nawet nie usłyszałem dziękuję. W sumie #!$%@? z tym, dałem bo jak ja byłem gnojem, to parę razy też mi dokładali do czipsów itd. Wiec się czuję, że dług został spłacony.
Minieri +52
No i spełniło się moje życzenie - sobotnia nocka wybitnie spokojna. Trafiły się oczywiście głośne grupy imprezowiczów, ale wszyscy grzeczni i z kulturą, a to w przypadku podpitych grup nie zdarza się zbyt często - zazwyczaj znajduje się chociaż jeden osobnik który próbuje popisać się przed resztą. Często też skracają dystans i mówią do mnie od razu na Ty, co jest ok, ale tylko kiedy brzmi to "mógłbyś to piwo dać z
#rozowepaski #dzieci #telewizory
@Pan_Slon: ja tam widzę niebieskie paski i zielone paski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A że to kineskopowy to jedynie było kilka odprysków na grubym szkle.
@smierdakow: to przypadkowy kadr, dzieci rozbiły tv ponoć kiedy był wyłączony - tak twierdzi żona
@DarkZizi: <- Pantofel :D
@MrGriffin: tu się prawie udało, bo to drugi, młodszy pewnie rozwalił bo mocno reaguje na wszystko, kumaty jest ale mówić jeszcze nie potrafi to ekspresja osiąga apogeum ;)
@Pan_Slon: dziękuję, starałam się( ͡° ͜ʖ ͡°) Żoną jeszcze nie jestem, ale już po pierwszych szkoleniach, więc temat przerzucania winy na męża mam już za sobą. Kolejne szkolenie ma tytuł "jak sprawić, żeby Cię przeprosił niezależnie od sytuacji" i ponieważ jeszcze na nim nie byłam, to jeszcze Ci nie wyjaśnię, dlaczego powinieneś przeprosić swoją żonę