Aktywne Wpisy
Qubryk +430
Wezzore-04 +533
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Siema Mirki,
Wczoraj miałem swój pierwszy raz. 20lvl. A raczej próbowałem. Na początku była erekcja, nie jakoś mocna ale była. I cos wlozyc nie mogłem xD. Potem sie zestresowałem i opadł całkowicie. Także #!$%@?. I nici.
To ma podłoże psychiczne na pewno, mam tam jakieś stany lękowe czy coś takiego, nie jakoś mocne, biorę paroksetyne od 2 lat. No ale nie sądzę żeby to było przez ten lek. Się zestresowalem i opadł. Jakiś Sildenafil/Tadanafil pomoże? Co robić. Wiem że muszę wyluzować trochę.
#seks #zwiazki #przegryw #psychiatria ##!$%@?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637fed8e4bf3873cacec28d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: po SSRI to generalnie ciężko z utrzymaniem płonącego konara
Doraźnie coś z sildenafilem z apteki
---
Masz racje. Przecież to tylko przypadek, że SSRI wywołują dysfunkcje seksualne u jakichś 50-70% pacjentów i na pewno nie ma to związku. To również normalne by 20 latek miał problemy z utrzymaniem erekcji ( po 40-tce konieczny jest implant )
---
Zaakceptował: karmelkowa
Sildenafil podnosi jego (NO) poziom.
---
Zaakceptował: jonik
Nie, to nie jest normalne. Zarówno w zaburzeniach lękowych ( ogólnych, nie ukierunkowanych psychicznie na seks ) i depresyjnych dysfunkcje seksualne u 20-latków są rzadkie. W przeciwieństwie do efektów leków, gdzie skutek uboczny jest częstszy od działania terapeutycznego.
Takie zaburzenia diagnozuje się u seksuologa ( i to obcykanego w temacie leków, który odróżni skutek uboczny od psychiki), a nie u piguły co nie ma pojęcia. Typowy psychiatra jedyne co
a po chwili
WDŻ jednak w szkołach jest potrzebne xD jak myślisz, że miałeś pierwszy raz to się mylisz ;-)
---
Zaakceptował: jonik
Ja de facto tylko raz w życiu nie mogłem kutafona postawić i na domiar złego było to akurat
---