Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Siema Mirki,
Wczoraj miałem swój pierwszy raz. 20lvl. A raczej próbowałem. Na początku była erekcja, nie jakoś mocna ale była. I cos wlozyc nie mogłem xD. Potem sie zestresowałem i opadł całkowicie. Także #!$%@?. I nici.
To ma podłoże psychiczne na pewno, mam tam jakieś stany lękowe czy coś takiego, nie jakoś mocne, biorę paroksetyne od 2 lat. No ale nie sądzę żeby to było przez ten lek. Się zestresowalem i opadł. Jakiś Sildenafil/Tadanafil pomoże? Co robić. Wiem że muszę wyluzować trochę.
#seks #zwiazki #przegryw #psychiatria ##!$%@?

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637fed8e4bf3873cacec28d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 16
ZdrowyCielak: > biorę paroksetyne od 2 lat. No ale nie sądzę żeby to było przez ten lek.

Masz racje. Przecież to tylko przypadek, że SSRI wywołują dysfunkcje seksualne u jakichś 50-70% pacjentów i na pewno nie ma to związku. To również normalne by 20 latek miał problemy z utrzymaniem erekcji ( po 40-tce konieczny jest implant )
---

Zaakceptował: karmelkowa
GłuchaPanda: @pz2kk

Nie, to nie jest normalne. Zarówno w zaburzeniach lękowych ( ogólnych, nie ukierunkowanych psychicznie na seks ) i depresyjnych dysfunkcje seksualne u 20-latków są rzadkie. W przeciwieństwie do efektów leków, gdzie skutek uboczny jest częstszy od działania terapeutycznego.

Takie zaburzenia diagnozuje się u seksuologa ( i to obcykanego w temacie leków, który odróżni skutek uboczny od psychiki), a nie u piguły co nie ma pojęcia. Typowy psychiatra jedyne co
@AnonimoweMirkoWyznania: No to zestresowałeś się i tyle, nic dziwnego jak na pierwszy raz. Jakby to efekt paroksetyny był to byś przy trzepaniu też nie postawił. Kup viagrę i #!$%@?, sporo facetów przy pierwszym razie albo nie postawi, albo skończy po sekundzie albo wcale. 2 będzie spokojniesz a trzeci już na luzie, powodzenia :)
Ja de facto tylko raz w życiu nie mogłem kutafona postawić i na domiar złego było to akurat