Aktywne Wpisy
swisstak_ch +501
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
Niemniej lewactwo ma inne zdanie. #bekazlewactwa Dla jasności: jak ogarną sobie białego, rudego chudzielca/tucznika z trądem, to będzie ok.
#itsokaytobewhite #moda #niepopularnaopinia #clownworld
wczoraj widziałem reklamę DKNY, na black friday. na zdjęciu murzyn xD za 3
Dla mnie model powinien być maksymalnie neutralny, a sprzedawcy powinno zależeć, żeby dobrze wyglądał, bo działa tu mechanizm "kupię i będę wyglądać tak samo (zajebiście)". A co robi Zalando? Mnie zniechęciło do zakupów u nich. #!$%@?łem ich nawet z zakładek.
Mimo ze uważam, że do stricte lewactwa mi daleko to chyba jestem po przeciwnej stronie barykady, bo bardziej mnie wkurza, jak ubrania petite są na modelkach 170+, gdzie to zupełnie zaburza odbiór tego ubrania. Albo gdyby "zwykle" ubrania byly prezentowane tylko na modelkach plus size,
Straszne, jak oni mogą. Nie jestem rasista ale to już przesada ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu