Razemek najpierw się pluje o Lewandowskiego, że 500 tys. to prawie nic a teraz chwali pusty gest niemieckich piłkarzy. Wychodzi na to, że gdyby Lewy nie dał na Centrum Zdrowia Dziecka złamanego grosza a po prostu przed meczem zasłonił usta, to nagle stałby się lewicowym bohaterem xD
Ja nie do końca chwytam ich system wartości, chociaż rozumiem ich zamiłowanie do pustych gestów bez realnego przełożenia na rzeczywistość. Dzięki temu każdy lewak może mieć poczucie moralnej wyższości nie robiąc w zasadzie niczego produktywnego dla świata.
@archubuntu: K---a, sam mam lewicowe poglądy, ale wstyd się przyznawać do tych zjebów. Na ogół polska lewica zachowuje się jakby chodziło im tylko o j-----e się w dupala między sobą, najlepiej z murzynem...
@NoJakNieJakTak: No i Lewandowski przekazał rzeczywiste pieniądze, a oni zrobili pusty, nic nie znaczący gest, i inni naiwni pozoranci robią z nich bohaterów. Śmiać mi się chcę jak widzę tych lewicowych i "ultra" wrażliwych specjalistów od robienia sobie wizerunku na nic nie znaczących gestach.
Ja nie do końca chwytam ich system wartości, chociaż rozumiem ich zamiłowanie do pustych gestów bez realnego przełożenia na rzeczywistość. Dzięki temu każdy lewak może mieć poczucie moralnej wyższości nie robiąc w zasadzie niczego produktywnego dla świata.
#heheszki #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
Gestami xD