Wpis z mikrobloga

@posepny1: Mam koleżanke z Zakopcu. Nie ma opcji, żeby wynająć tam mieszkanie 50m2 za 2500, niezależnie od sezonu. Tam są ceny znacznie wyższe niż Warszawie czy Krakowie. Metr coś koło 30k stoi średnio, najmy również w #!$%@? drogie, nie będę rzucał ile. 50m2 za 2000 -2500 złoty to są stawki z miasta powiatowego Polski A. W Zakopanem to ogólnie jak ktoś nie odziedziczy mieszkania po dziadkach czy mu nie kupią rodzicę
  • Odpowiedz
@posepny1: Przecież to sprzed roku, serio myślisz, ze mieszkania potaniały od tamtej pory kilkukrotnie? Nad morzem taka sama sytuacja, mało kogo stać na zakup własnego mieszkania czy domu w takim Kołobrzegu czy Świnoujściu, jeśli nie ma się jakiegoś baru czy pensjonatu, bo pracy dobrej tam raczej nie ma, podobnie jak w Zakopcu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dusk_Forest77: przeczytaj to co wrzuciłem a potem swój cytat:

serio myślisz, ze mieszkania potaniały od tamtej pory kilkukrotnie?

Bo za ch#j nie mogę połączyć kropek
Edit. I maj 2021 do listopad 22 to półtorej roku
  • Odpowiedz
@posepny1: A ja Ci piszę, że nie ma opcji by wynając 50m2 w Zakopanem za 2000 czy 2500. Prędzej za 5000 - 10 000 tysięcy zależnie od standardu. 50m2 to na airbnb sobie puścisz w takim miejscu za 500 za dobę bez problemu, jak masz spoko standard, a tam masz sezon cały rok. Tam lekarze nie chcą mieszkać i pracować nawet bo drogo i muszą dawać im kosmiczne stawki na kontraktach.
  • Odpowiedz
@posepny1: Wybrałeś najtańsze, pewnie z airbnb za ścianą. Drugie to slums ja na studiach mieszkałem w lepszych. Obczaj sobie średnie ceny a nie najtańsze. Ja w wawie też mogę Ci znaleść kawalerkę za 1500, co nie oznacza że takie są ceny
  • Odpowiedz
@posepny1: Może lepiej się odnieś do tego co napisałem, zamiast walić teksty z przedszkola. Czy te ogłoszenia które wrzuciłem są dowodem na to że kawalerki w wawie chodzą zwykle 1500 za wynajem? Czy raczej bardziej koło 3000?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Dusk_Forest77: ale do czego? Koleżka wyżej Ci napisał że walisz farmazony i wkleił jakieś oferty z Zakopanego a Ty mi odpisujesz i mieszkania w Wawie pokazujesz. Próbuje Cię zrozumieć ale no no #!$%@?
  • Odpowiedz
@posepny1: Ja Ci wkleilem oferty z wawy, 1500 za kawalerkę. Czy to idąc twoim tokiem można zatem uznać, ze tyle kosztuje w wawie przeciętnie wynajem kawalerki? No chyba nie. Wiele osób wynajmuje drożej sam pokój. Teraz łapiesz?
  • Odpowiedz