@Megawonsz_dziewienc: Normalna pizza mu wyszła xD Zresztą nie da się zrobić włoskiej bez pieca na drewno i temp +400stopni więc to takie p---------e XDDD PIZZA Z ZAŁOŻENIA TO JEST J----Y PŁASKI CHLEB Z LOKALNYMI DODATKIAMi/ tym co lubisz XD żarcie dla biedoty to kiedyś było i z założenia ma być proste.
Zresztą nie da się zrobić włoskiej bez pieca na drewno i temp +400stopni więc to takie p---------e
@Gromisek: otóż da się ( ͡°͜ʖ͡°) pizza jest z lokalnych składników lokalnych dla miejsca jej pochodzenia stąd też nie dajemy tam ananasa bo ananas we włoszech nie rośnie. Serio w domu można zrobić lepszą pizzę niż w 90% pizzerii bazując na prostym przepisie bez żadnego udziwniania w
@KopecyFan: Mnie "tradycyjna" znudziła więc eksperymentuje. Fajnie do zerówki dodać 450-500 1/3 to wychodzi duża lepsza (subiektywnie) i z dodatkiem, lub na żytniej też śmiesznie wychodzi. Dużo ciekawsze są jedynie ogranicza mnie brak lepszego pieca najlepiej na drewno heh
Lecz swoje urojenia i usuń konto.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Gromisek: otóż da się ( ͡° ͜ʖ ͡°) pizza jest z lokalnych składników lokalnych dla miejsca jej pochodzenia stąd też nie dajemy tam ananasa bo ananas we włoszech nie rośnie. Serio w domu można zrobić lepszą pizzę niż w 90% pizzerii bazując na prostym przepisie bez żadnego udziwniania w