Wpis z mikrobloga

@Middle-Earth: Żółty ser gouda starty na grubych oczkach, ciasto zmasakrowane jakimś wałkiem bo nie wygląda na rozciągnietę - zgodnie ze sztuką zresztą, nawalone składników, ciasto bez brzegów, nie wspominając o tym, że sos to passata pomidorowa.
To jest pizza domowa, polska - taka żeby zapchać kichy, najeść się, ale nie ze smakiem. Nie włoska, z włochami to ma wspólnego tyle, że nazywa się "pizza".
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc: Sam jesteś gouda. To nue gouda cieloku Hahaha... Powiedz to wloszcze która to robiła. Ekspert. Cos mi się wydaje, ze masz smutne życie. Tylko tacy tak smarują w internecie.

Pisz dalej tw komentarz, ja się śmieje z tego tak bardzo. Hahahaha
  • Odpowiedz
@Middle-Earth: Srasz inwektywami od samego początku, zero samokontroli, zero ogłady, nic. Prezentujesz rynsztok, poziom dna i wodorostów. I ty się jeszcze rozmnożyłeś, współczuję dzieciom xD


Aaaa, widzę p0lka witaminka, to posypuję czoło popiołem, nie ma sensu dalszej polemiki, równie dobrze mógłbym rozmawiać ze ścianą XDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz