Aktywne Wpisy
Wrrronika +1061
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
9HYx +80
Cześć, mam prośbę - możecie podać JEDNĄ KSIĄŻKĘ, którą według was należy przeczytać chociaż raz w życiu?
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
Poniżej screen z telefonu. Normalnie można kierować jednostkami, budować budynki itd. co oczywiście jest jest strasznie niewygodne na telefonie, nie mniej jednak sam fakt, że grę w której spędziłem jakieś setki godzin przed kompem, z czego większość grając po LANie z ziomkami, mogę ot tak odpalić na telefonie wpisując adres strony internetowej w telefonie, gdzie nic się nie zacina, robi mi jakieś zwarcie w mózgu XD
Jak ktoś chce pograć w klasyka i siedzi na kompie, albo jako ciekawostkę chce zobaczyć jak na smartfonie to działa, to może wejść na stronę tza.red i samemu zobaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #staregry #strategie #gimbynieznajo #retrogaming #ciekawostki #gry #pcmasterrace
@Malachitowa_Laka_Morza: raczej jak Age of Empires 2 czy Warcrafty w 2D z lat 90-tych.