@Writer: Wole nie, bo jest dosc inwazyjne i nie kazdy ma wylaczone automatyczne otwieranie obrazkow z "aparacika". Mnie by denerwowaly takie dlugie obrazki, ktore sie same otwieraja.
@danielm80: Nie, właśnie jest okay, ale jak ludzie dodają tą opcją. Bo jak tylko wkleją link to już nie jest tak wygodnie. Zresztą na komputerze też lepiej jak widać obrazki, nie trzeba klikać.
@Writer: W sumie to dodaje roznie - jak chce zeby byl otwarty to uzywam aparacika. Ale na taki syf pokroju 9gag itd. to wole wkleic linka. Kto chce to sobie otworzy.
Pozatym.. masz Androida! Powinienes sie juz do tego przyzwyczaic, ze malo co dziala jak powinno :-)
@Writer: Raczej marudysta :P Ja sie juz oswoilem z tym, ze ledwo co dziala jak bym chcial na Andku. Choc musze stwierdzic, ze iOS mnie bardziej wkurza. Jest... taki.. prostacki :| Ladny.. ale widac, ze przecietnie nieinteligentny amerykaniec to grupa docelowa.
Hue hue
Pozatym.. masz Androida! Powinienes sie juz do tego przyzwyczaic, ze malo co dziala jak powinno :-)
Z ciekawości - jaki telefon i jaki Android? Bo wszystko zależy od sprzętu i tego jaką dokładnie wersję się posiada.
Dokladnie, fragmentacja ftw!
Telfonow kilka (bo do pracy potrzebne), ale wykopa tylko na tablecie jezeli juz. Albo Galaxy Tab albo Acer A200.