Wpis z mikrobloga

Rzadko jeżdzę komunikacją miejską, ale jak już to robie to NIGDY nie kupuje biletu.

Śmieszą mnie wykopki którzy mają mnie z tego powodu z jakiegoś podczłowieka

Instytucje publiczne co miesiąc zdzierają ze mnie tysiące złotych a ja mam się czuć źle bo raz w miesiącu nie zapłace 3zł za 10 minut w tramwaju xd
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moisze: Niestety za prąd muszę płacić bo mieszkam w bloku i nie mam innego źródła niż ze złodziejskiego aparatu państwowego. W 2 lata mi rachunki w PGNIG skoczyły o blisko 300% i jakbym mógł to też bym nie płacił bo wcale nie uśmiecha mi się finansować pałaców i horrendalnych pensji obajtkowi, jego rodzinie i im podobnym (PGING jest obecnie częścią Orlenu).

Może i jesteś wychowany w takim niewolniczym przeświadczeniu że
  • Odpowiedz
Może i jesteś wychowany w takim niewolniczym przeświadczeniu że trzeba usłużnie płacić rzadzącej rasie panów ile zażądają żeby mieli na wszystkie swoje zachcianki i luksusowe życie ale ja jak mam możliwość to pluje na ten aparat państwowy.

@cebularz_szkorbutnikowy: Czyli jesteś darmozjadem na utrzymaniu społeczeństwa. Może po socjal się zgłoś.
  • Odpowiedz
@Moisze: Ty za to jesteś chyba idiotą xd

Ja pakuje w budżet państwa DUŻO więcej pieniędzy niż otrzymuje w usługach świadczonych przez państwo dlatego mnie to wku*wia. Ja właśnie utrzymuje darmozjadów społecznych WBREW mojej woli i właśnie dlatego jak mam okazję nie zapłacić za cos państwu to tego nie robie.

Żadnego socjalu nigdy nie dostawałem i żaden mi nie przysługuje
  • Odpowiedz