@Moisze: Niestety za prąd muszę płacić bo mieszkam w bloku i nie mam innego źródła niż ze złodziejskiego aparatu państwowego. W 2 lata mi rachunki w PGNIG skoczyły o blisko 300% i jakbym mógł to też bym nie płacił bo wcale nie uśmiecha mi się finansować pałaców i horrendalnych pensji obajtkowi, jego rodzinie i im podobnym (PGING jest obecnie częścią Orlenu).
Może i jesteś wychowany w takim niewolniczym przeświadczeniu że
Może i jesteś wychowany w takim niewolniczym przeświadczeniu że trzeba usłużnie płacić rzadzącej rasie panów ile zażądają żeby mieli na wszystkie swoje zachcianki i luksusowe życie ale ja jak mam możliwość to pluje na ten aparat państwowy.
@cebularz_szkorbutnikowy: Czyli jesteś darmozjadem na utrzymaniu społeczeństwa. Może po socjal się zgłoś.
Ja pakuje w budżet państwa DUŻO więcej pieniędzy niż otrzymuje w usługach świadczonych przez państwo dlatego mnie to wku*wia. Ja właśnie utrzymuje darmozjadów społecznych WBREW mojej woli i właśnie dlatego jak mam okazję nie zapłacić za cos państwu to tego nie robie.
Żadnego socjalu nigdy nie dostawałem i żaden mi nie przysługuje
Śmieszą mnie wykopki którzy mają mnie z tego powodu z jakiegoś podczłowieka
Instytucje publiczne co miesiąc zdzierają ze mnie tysiące złotych a ja mam się czuć źle bo raz w miesiącu nie zapłace 3zł za 10 minut w tramwaju xd
@cebularz_szkorbutnikowy: Za prąd też nie płacisz bo instytucje zdzierają z ciebie tysiące złotych?
Może i jesteś wychowany w takim niewolniczym przeświadczeniu że
@cebularz_szkorbutnikowy: Czyli jesteś darmozjadem na utrzymaniu społeczeństwa. Może po socjal się zgłoś.
Ja pakuje w budżet państwa DUŻO więcej pieniędzy niż otrzymuje w usługach świadczonych przez państwo dlatego mnie to wku*wia. Ja właśnie utrzymuje darmozjadów społecznych WBREW mojej woli i właśnie dlatego jak mam okazję nie zapłacić za cos państwu to tego nie robie.
Żadnego socjalu nigdy nie dostawałem i żaden mi nie przysługuje
@cebularz_szkorbutnikowy: Póki jesteś młody i bezdzietny
Na plus to wychodzi tylko największa bieda i patologia w tym rozrachunku.
@cebularz_szkorbutnikowy: Oczywiście że się zmieni bo kiedyś skończysz okres aktywności zawodowej i będziesz już brał 100% od państwa a dawał 0.