Aktywne Wpisy
Boski_Emil +939
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Lolenson1888 +364
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
Dwie opony z których jestem bardzo zadowolony.
Po prawej PANARACER Gravelking SK+ 37mm, jestem w szoku jak dobrze się sprawdzają w jesiennych leśnych warunkach. Śniegu niestety jeszcze brak w Lublinie, ale dzisiaj w zmarznietym lesie również sprawdziły się świetnie.
Po lewej szybsza Schwalbe G-One Allround 35mm RaceGuard TLE po przejechaniu około 10 000km. Towarzyszyła mi na Ultra Brejdak, Szlak Forteczny, Wisla1200, Szlak wokół Tatr, Great Lakes Gravel, wycieczce z Krakowa do Rzymu i wielu innych przygodach. Fajna, szybka opona, ale pod koniec w terenie nie czułem się na niej zbyt pewnie xd
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
Przód jeszcze obleci sezon przyszły:)
Ja na tych 35mm przejechałem kilka ultra maratonów w tym Wisłę1200, więc u mnie sprawdziły się w terenie.
Jak się nie ścigasz to lepiej iść w szerszą oponę, będzie bardziej komfortowo