Aktywne Wpisy
Verae +16
#gonciarz chyba tu jeszcze tego nie było na tym tagu
i w sumie nadal nie wiem, jakie tu są zarzuty i co takiego gonciu zrobił tej lasce, o której mowa na screenach.
i w sumie nadal nie wiem, jakie tu są zarzuty i co takiego gonciu zrobił tej lasce, o której mowa na screenach.
SmugglerFan +58
Okazuje się, że rzeczywistość dogania memy.
Ja jebe co za ciemnogród XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska #bekazkatoli
https://twitter.com/JasnaGoraNews/status/1593244506752622596
@matkaPewnegoMirka: już tyle lat się modlą o pokój na świecie, Franciszka nawet noga rozbolała, i co? I nie działa... Dlaczego nie działa? To proste, za mało się modlą albo ofiary są za ubogie. Wyczuwam to drugie, bozia za darmo dobra czynić nie będzie ;)
Sorki, ale ja też mam z tych bzdur bekę, wybacz, jeśli za bardzo religijnie zabrzmiałem ( ͡º ͜ʖ
Pozdrówka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@szejk_wojak: racja, myślę że powinniśmy zacząć modyfikować taktykę i dobierać inne baśniowe stwory do zawierzania, stopniowo zawężając wektor w miarę obserwowanych sukcesów. Przestrzeń powietrzną spróbowałbym zawierzyć smokowi Tabaludze, siły lądowe śwince Peppie a marynarkę całemu Psiemu Patrolowi, bo tam potrzebne jest wyjątkowe wsparcie nadprzyrodzone
Opieką zdrowotną powinno się zawierzyć świętej Ricie, energetyką węglową świętemu Wawrzyńcowi i/lub św Barbarze, przestrzeń powietrzną i ochronę antyrakietową prawdopodobnie św Michałowi archaniołowi. W niebie jest specjalizacja.