@igor0906: widzę, że piotruś jest całkiem jak nitr0. Zza monitorka to on by każdego zmiażdzył jak Niemcy Powstanie, ale w cztery oczy to on nie ma o czym rozmawiać ( ͡°͜ʖ͡°)
@igor0906: o, nagle doktorkowi języka w gębie zabrakło, a podobno jego misją jest PRAWDA. To już nie pierwszy raz, gdy z doktora wychodzi miękiszon z natłuszczonymi włosami. Gdybym ja mienił się wojownikiem o PRAWDĘ to bym poszedł się skonfrontować z Szanownym Panem Zychowiczem, by te KŁAMSTWA obalić.
Widziałam coś podobnego za dziecka... Nie mogłam spać więc spoglądałam przez okno, zauważyłam taki "obiekt" Jak na ilustracji, poruszał się powoli i byl wielki (╥﹏╥) Nikt mi nigdy nie uwierzył, a pamiętam każdy najmniejszy szczegół. #przegryw #zalesie #kosmos
#napierala #zychowicz
Ciekawe jak się zachowa w niedziele podczas konfrontacji z wykopowymi "trollami"
To już nie pierwszy raz, gdy z doktora wychodzi miękiszon z natłuszczonymi włosami.
Gdybym ja mienił się wojownikiem o PRAWDĘ to bym poszedł się skonfrontować z Szanownym Panem Zychowiczem, by te KŁAMSTWA obalić.
Komentarz usunięty przez autora