Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +508
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +242
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#samochody
#majsterkowanie
Mireczki, postanowiłem sobie wypolerować lampy w warunkach domowych. Tak wygląda różnica między nietkniętą, a wypolerowaną. Około 15 minut pracy i zostaje trochę w kieszeni na dobrą rudą. Lampa jeszcze do dopieszczenia, ale różnica już mega widoczna.
@Smarek37: to jedź na stację diagnostyczną i niech Ci to zmierzą. Jak nie mają cyfrowego sprzętu to niech chociaż tym co mają zmierzą i Ci powiedzą jak jest to zobaczysz czy jest dobrze. Mogę się założyć, że nie jest, pomijam to że na pewno nie świecą tak jak powinny.
https://www.wykop.pl/link/6897137/#comment-112064645
@Polanin: dobry dowcip, jedź na komputerowy pomiar świateł to się dowiesz jak bez zarzutu. W linku który podałem jest wyjaśnione dlaczego.
@ksiak: Byłem już kilka razy i nigdy nie miałem żadnych uwag. Jak masz matowe lampy to wtedy rzeczywiście świecisz nie tam gdzie trzeba.
@Polanin: i już wiem, że nie zapoznałeś się ani z linkiem który dałem ani z materiałem który jest wewnątrz tego linka.
@Polanin: ile według Ciebie tych prób powinno być?