Wpis z mikrobloga

Ludzie co wspierają państwo sponsorujące terroryzm, gwałty, masowe mordy na ludności cywilnej, bombardowania infrastruktury cywilnej i energetycznej, obozy filtracyjne, areszty polityczne i wszystkie inne formy bestialstwa które prawdopodobnie jesteście w stanie na poczekaniu wymyśleć, próbują teraz zrobić złych z Ukraińców którzy wystrzelili pocisk przeciwlotniczy do samoobrony, a ten źle poleciał (co i tak nie jest udowodnione i może się okazać, że wcale nie) xDDDDDDDD

#wojna #ukraina #rosja
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MackaCthulhu: jak kolejny pocisk walnie w twoja chate, to tez bedziesz miec to samo zdanie? XDDD poza tym amerykanski wywiad z bidenem na czele potwierdzil, jesli nawet oni nie twierdza inaczej, to info jest potwierdzone. To byla ukrainska rakieta, deal with it.
  • Odpowiedz
@MackaCthulhu: tak od razu wspierają morderców i gwalcicieli bo oczekują przyznania się do wypadku xd pocisk nie „źle poleciał” tylko zabił 2 osoby na terytorium innego kraju na którym nie ma wojny, więc ludzie mogą oczekiwać chociaż szacunku jakim jest przyznanie się do błędu. Jeśli spadnie następnym razem na przedszkole to tez napiszesz „a bo to samoobrona, więc zdarza się”? xd
  • Odpowiedz
  • 1
@HansNiemann

Nie widzieliśmy nic, co by zaprzeczało wstępnej ocenie prezydenta Dudy, że ta eksplozja była najprawdopodobniej wynikiem ukraińskiego pocisku obrony przeciwlotniczej, który niestety wylądował w Polsce. Będziemy nadal oceniać i udostępniać wszelkie nowe informacje w sposób przejrzysty, gdy tylko będą one dostępne.

Where potwierdzenie, jest najprawdopodobniejsza teroia. No i nie ma Bidena. + nie napisałem, że Ukraińcy tego nie zrobiłem. Napisałem, że może się okazać, że nie.
  • Odpowiedz
jak kolejny pocisk walnie w twoja chate, to tez bedziesz miec to samo zdanie?

@HansNiemann: a wedlug ciebie powinno się to uważać za wypadek, chyba że pocisk trafia w twoją chatę i wtedy trzeba uważać że to celowe? Fajny jestes, taki nie za mądry i zielonka.
  • Odpowiedz