Aktywne Wpisy
GrzeesiekLBL +389
erni13 +288
Wczoraj na randomowym rozładunku w pracy odnalazłem część mojego dzieciństwa i nostalgłem (╥﹏╥)
Aż szkoda, że nie był to jakiś swistoklik który mógłby mnie przenieść do wakacji 2006.
17 lat temu, ja #!$%@?
#pilkanozna #zycietruckera #nostalgia
Aż szkoda, że nie był to jakiś swistoklik który mógłby mnie przenieść do wakacji 2006.
17 lat temu, ja #!$%@?
#pilkanozna #zycietruckera #nostalgia
Justyna Przemerk JP 100%? Raczej Justyna Jamnik 100%. To jest typiara której nie da się oglądać, z różową to nie możemy jej słuchać. Przemek dogina prawie 400km chcąc zrobić jej niespodziankę (kij, że nieudolnie trochę imo), a ta się sapie i o wszystko ma pretensje xD Beznadziejna jest, na setkach non stop robi koło dupy Przemkowi, a sama robi się na bóstwo. Fałszywe bóstwo jamnikowej modeliny chyba psia mać xD Przemek jest takim kluchą ale się stara, robi co może, żeby to jakoś ciągnąć, bo Justa już sobie dała spokój i robi mu wjazd na psychę
Discowpolu i Marta temat wyjaśniony, można gasić światło, ale czekam na te dymy przy decyzji ze zwiastunów xD
Nosaczixy chyba coś nie zatrybiło. Najpierw rozmowa i dogadanie o mieszkaniu u niego, potem nagły zwrot Marty i niezręczna rozmowa przez tel. Nie jest to temat łatwy gdzie ma się robotę i życie, ale tak to już jest, wiedzieli, że w końcu ktoś do kogoś będzie musiał przyjechać mieszkać (zakładając, że byli tymi dobranymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Trzymam kciuki bo fajna parka z nich, chociaż rodzinka Patryka mocno wjeżdża im w życie (dobrze to tłumaczy ostrą reakcje Patryka na telefon ojca z ostatniego odcinka)
PS Na koniec luźna teoria. Pomijając kompletnie kontrowersyjne wypowiedzi typa, a co jeśli wywalony psycholog zobaczył co się #!$%@? przy ustawianych pod dymy doborach par i stwierdził, że nie będzie w tym syfie brać udziału? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#slubodpierwszegowejrzenia