Aktywne Wpisy
board_of_trustees +194
Jarczur +84
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
#kononowicz #patostreamy
To nie jest tag dla frajerów spod bramki.
To będzie krótki wpis. No narazie
Bo jeśli za darmo bronicie jego dupę to niezłe z czubki xD
Trzymaj się tam
Komentarz usunięty przez autora
@Malimi24: co ma piernik do wiatraka? Masz urojenia, że ktoś, kto krytykuje Origano musi mieć płacone :)) Ale to typowe dla naiwnych i bez wyobraźni :))
@Dzikus_Z_Detroit: Wiem. Sąd może wydać wyrok nakazowy, jeżeli na podstawie zebranych dowodów okoliczności czynu i wina oskarżonego nie budzą wątpliwości. Zwykle bez udziału stron.
Jak komputerowiec pisze z konta Jora to ma kompletnie inny styl pisania. Prosty, trochę cwaniacki, kąśliwy. Kosno by wplątywał ten swój bełkot o POmaganiu i weganizmie.
a tak w ogóle:
Wolę weganizm=wzmacnia orga(ni)zm! Bez uzależnień, chorób, przestępczości: Testy dają w 30-90% fałszywe wyniki: Zamknęli firmy, zabronili oddychać świeżym powietrzem, zamknęli szpitale przed chorymi, skazali na śmierć przewlekle chorych, zabraniają spotkań, zamknęli dzieci, seniorów w domach, zakładają szmaty na twarz generując choroby i hamując rozwój mózgu. Reset: po bankructwie firm ludzie na zasiłkach, nie
Komentarz usunięty przez autora