Aktywne Wpisy

BayzedMan +3
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
lisica23 0

No bo po co miałby to robić, skoro był na P3 i totalnie nie opłacał mu się taki manewr, ryzykował uszkodzeniem bolidu i musiałby być w opór głupi żeby takie coś zrobić xD
Co do onboardu i telemetrii, w dużej mierze przemawia za tym że Perez specjalnie wyspinował jednak:
- do apexu zakrętu jechał ok. 12km/h wolniej niż wcześniej, może chciał napędzić bolid wiedząc, że ma zapas prędkości na pokonanie zakrętu / albo specjalnie zwolnił, aby ułatwić sobie bezpieczne wyspinowanie (bolid nie uderzy w bandy, będzie łatwiej wyspinować jadąc wolno)
- Perez nie skontrował odruchowo kierownicą utraty gripa na tyle, co również może sugerować że specjalnie wyspinował.
Mimo to ciągle nie pasuje mi po co miałby to robić, z czystej złośliwości? Może zgrzyty w redbullu są już od dawna. Z drugiej strony takie akcje pewnie dzieją się często tylko nie wypływają na światło dzienne. W kwalach przecież Russell w Brazylii też w bardzo dziwny sposób tak jak Perez użył gazu wyjeżdżając z żwiru i walnął piruet powodując czerwoną flagę.
Oczywiście Maxa nie usprawiedliwiam z swoim bucostwem i celowym umniejszaniu szansy na dublet swojego zespołu w WDC, ale to po prostu widać, że dobrze ukrywał się i nic a nic się nie zmienił z charakteru i dalej jest toxicem
#f1
To co zrobił Perez to już nie cofniemy, a teraz jak się wyda, że fatkycznie wyspinował, nie dość że Perez będzie miał problemy, to team redbulla też, bo według plotek Marko i Horner wiedzieli co zrobił Perez
Odpal sobie nawet tak gówniany symulator jak gry od Codemasters i bez kontroli trakcji #!$%@? buta w podłogę na skręconych kołach.
Tylko takie wątpliwe doświadczenie już cie nauczy, czym to się skończy a mówimy o gościu, który jeździ w F1 od 10 lat.
Z resztą nawet nie musisz odpalać
Nie legitniej wyglądałoby zblokowanie po tunelu, przestrzelenie szykany i lekki pęknięcie w bandy?