Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
darknightttt +385
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
#zycietruckera #bekaztransa #uk #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
@Portier-Harry_Portier: w ogóle prawie nie mam odzewu, a już ze 30 cv wysłałem w tym kilka do agencji pracy. z jednej tylko babka zadzwoniła zapytała się co i jak i tyle. nie było
Spróbuj poczytać grupę "HGV Driving Jobs" na FB
Tam czasami poszukują kierowców, a czasami wrzucają oferty pracy powodujące ogólne oburzenie.
@Portier-Harry_Portier: na to wychodzi
@Portier-Harry_Portier: tak, też uczynię
@Yogi282: wut (ಠ‸ಠ) nie czaję, jedyna różnica, że mają kierownicę po drugiej stronie i drogi trochę bardziej #!$%@?. w sensie wierzę ci, że tak jest, ale nie rozumiem jaki jest sens tego podejścia przez agencję
Niedawno widziałem np: 90 dni na karcie tacho w ostatnich 180 dniach. Sam tego nie spełniam, bo przy pracy 4x4 wystarczy raz wziąć wolne żeby w ciągu 180 dni wyszło max 89 dni pracy.
Ale niczym się nie przejmuj, to świadczy jedynie o tym, że ci
Osobiście polecam duże sieci supermarketów. Tesco, Waitrose, Sainsbury's, Morrison, Aldi, Lidl, occado. Itd
U niektórych da radę pracować na LTD, czyli około 20% więcej zostaje co w kieszeni co roku. Od kwietnia
@OjTakByczq: sorry ale na te strony trafia największy chłam z resztek które nikt nie chce od miesięcy.
Szkoda czasu na szukanie tam pracy.
Dodatkowo bardzo dobry znajomy u którego kiedyś pracowałem przez agencję mi doradził żebym nie wpadł na głupi pomysł i zamknął Ltd bo może się okazać (tu nie wiadomo kiedy) że już kierowcy nie będą mogli otworzyć firmy w takim schemacie jak obecnie ale co którzy mieli dotychczas działaja na starych zasadach
@OjTakByczq: wpisz sobie iasto bo dałem na całość https://www.cv-library.co.uk/hgv-driving-jobs?distance=100&us=1