Wpis z mikrobloga

Ech echem Umów się z chłopem na wywiad oczerniający wagnerowców i obiecaj, że już nie wróci do swoich.Chłop poczuł się bezpiecznie i powiedział tyle, że wszyscy u nas zadowoleni. Wydaj go przy najbliższej okazji swoim żeby mu rozjechali łeb pieciokilowym młotem Ja zapytam tylko gdzie jest ten wasz ukraiński honor i pragmatyzm co? Ahaha

#ukraina
A.....n - Ech echem Umów się z chłopem na wywiad oczerniający wagnerowców i obiecaj, ...

źródło: comment_1668317359PXQ9kCXiAcyjw06Qn8yvnD.jpg

Pobierz
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aquamen: w jakim celu wagnerowcy kazali mu kłamać o porwaniu? Przecież gdyby powiedzieli o wymianie jeńców to czarny PR dla Ukrainy. Skąd informacja że został wymieniony?
  • Odpowiedz
@Tatiagla: aha ok Rosjanie też nie chcieli uznawać straży granicznej i azowa po zdobyciu azowstalu a jednak w końcu to zrobili Czy to oznacza, że są bardziej ludzcy od Ukraińców? Raczej nie bo imo poszedł deal wy uznacie ich jako żołnierzy my uznamy Wagnera i kadyrowców i tyle
  • Odpowiedz
@Aquamen: azowci straz graniczna w przeciwieństwie do wagnerowcow nalezy do struktur panstwowych Ukrainy a nie sa organizacjami pozarządowymi w przeciwieństwie do wagnerowcow.
  • Odpowiedz
Musicie się nauczyć rozmawiać bez wyzwisk wyk0pki Ja wiecznie żył nie będę Musicie się nauczyć rozmawiać na różne tematy merytorycznie też sami
  • Odpowiedz
@Tatiagla: Tylko jest pewien problem bo Duma uznała AZOW za organizację terrorystyczną i w sumie nikt nie musiał wymieniać azowcow a mimo to ruscy to zrobili więc no jakby to powiedzieć z której strony nie spojrzeć tam d--a
  • Odpowiedz
Wydaj go przy najbliższej okazji swoim żeby mu rozjechali łeb pieciokilowym młotem Ja zapytam tylko gdzie jest ten wasz ukraiński honor i pragmatyzm co? Ahaha

@Aquamen: no ale o co ci chodzi? Ukraińcy mają teraz niańczyć ruskich żołnierzy z wyrokami za morderstwa i chronić ich przez ich własnymi władzami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W każdym normalnym kraju temu żołnierzowi nic by się nie stało, ale, że ruscy zrobili sobie nienormalnie zbrodniczy
  • Odpowiedz