Aktywne Wpisy
drte111 +422
Przejechanie łba maszynką 80 zł XDD kiedy te ceny tak wywindowało i dlaczego barberzy tak odlecieli?
MrSyme +142
Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Zabawki nie chcę, bo już ma zabawkową perkusję, z której nie korzysta, bo woli alesis compact kit 7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #produkcjamuzyki
musisz konkretnie to wpisać bo masz jeszcze normalne mpk mini mk3, cała różnica jest taka że ten z play ma miejsce na baterie i wbudowane dźwięki
Na słuchawkach mi szumi jak p------a niezależnie od ustawionej głośności (nie jest to dźwięk z syntezy, ewidentnie zasilanie/wzmacniacz) i jak jebnę akordem mocnym to czasem zasilania brakuje po kablu usb w trybie lokalnego głośnika. To tak ma czy szukać usterki?
A szumienie przeżyję, bo w sumie na słuchawkach to mogę puścić przez komputer
Samo otwarcie skorupy to 25 śrubek, w srodku kolejne kilkanaście żeby się dostać głębiej. Az tak mi to nie przeszkadza xD
A na głośniku nie ma tego szumu. Jakiś błąd projektowy w torze audio