@BoroPrimorac: szczerze... przed pójściem do Barsy miałem większy szacunek do niego, ale to co się o--------a po transferze to, aż się chce rzygać tym gościem!! Każdy portal podnieca się nim jakby był jakimś Messim albo CR7, a prawda jest taka, że LM go wyjaśniła (w sensie takim, że sam choja udźwignie zespół) bo tak to niczego mu nie ujmuję (dostawić nogę też trzeba umieć xD)
@RAMBOnaBOSO Tak jak CR7 sam ciągnął Juve i MU? ;) Albo tak jak Messi sam ciągnie PSG? Piłka nożna to sport drużynowy i jedna indywidualność nie wystarcza. Jak Lewy strzeli dwie, a obrona wpuści trzy to co ma zrobić? Strzelić cztery?
@Sisal: Messi był bardzo waznym ogniwem, ale sam nie ciągnął druzyny bo wczesniejsza barsa i argentyna to były maszynki do wygrywania z ogarnietymi innymi gwiazdami, zobacz jak grał Messi(a raczej nie grał) w ostatnim sezonie w barsie kiedy wszsytko sie s---------o i jakosc drastycznie spadła
@odislaw: zobacz jak gra Bayern bez Roberta czyli wychodzi że nie był jakoś super wybitnym piłkarzem bo Bayernowi wystarczy Mietek z KS łeciny i takie same wyniki będą uzyskiwać. Daj mi jedną akcję robercika w której ogrywa dwóch trzech obrońców, przelatuje połowe boiska z piłką i ciągnie drużynę do przodu gdy jest w kryzysie. A nasz Robercik? Z 3 m główką nie trafia do pustej bramki jak w meczu ze
@Sisal: XDDD po twoim wpisie widać ze ma sie do czynienia z januszem futbolu, nawet mi sie nie chce dyskutowac z toba dzbanie ktory nie ma pojęcia o poszczególnych formacjach i zadaniach poszczególnych graczy xD no widzisz, a bayern i barcelona sie za niego zabijaly zamiast kupić Mietka. To są durnie xD Wez zatrudnij sie jako skaut w jakiejs druzynie bo widzę zmarnowany talent ja p------ę(-‸ლ)
@odislaw: czyli co napastnik nie może się cofnąć na swoją połowe i nie powinnien wychodzić z kontrą by oszczędzać siły? Przyznaję że Lewandowski tego nie potrafi i dlatego nigdy nawet nie zasługiwał by się znajdować na rozdaniach złotej piłki.
źródło: comment_1668234658QEb9fHTAa4u84bp9rPZ7ml.jpg
PobierzOn nie macha rękami, on kardio robi
źródło: comment_16682361912mFkcVAbpstqKjw6xMtoSy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Każdy portal podnieca się nim jakby był jakimś Messim albo CR7, a prawda jest taka, że LM go wyjaśniła (w sensie takim, że sam choja udźwignie zespół) bo tak to niczego mu nie ujmuję (dostawić nogę też trzeba umieć xD)
HALA MADRID!
no widzisz, a bayern i barcelona sie za niego zabijaly zamiast kupić Mietka. To są durnie xD
Wez zatrudnij sie jako skaut w jakiejs druzynie bo widzę zmarnowany talent
ja p------ę(-‸ლ)