Aktywne Wpisy
Sansiwiera +140
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?
kiera1 +3
Mam dosyć tego #!$%@? iPhone’a. Kupiłem jakiś czas temu AirPods Pro 2 (1300 złotych w MediaExpert żeby nie było) i wszystko było ok aż do wczoraj. Teraz wyświetla się komunikat że nie można zweryfikować oryginalności słuchawek i do wyboru mam dwie opcje:
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
ogladam wlasnie kolejny wspanialy wywod doktOra i co ja slysze z jego ust?! "Z DZIEWCZYNA bylisny tylmo w Dreznie"
Ktoś mnie oswieci? Kim jest ta niewiasta ? Czy to moze kolejna projekcja? Albo chodzi o Polanke .. Mam zlamane serce
#napierala
Pietrek, nagraj lajwa z wyjaśnieniami proszę
Nazywa ją... Lady Agata. xD
Część firmy dywaguje, że to opiekunka. Druga część ma inne zdanie. Szczerze? Na #!$%@? drążyć temat. Tylko Homoseksualizm Wszechpolski! xD
Generalnie uważam, że babka raczej z premedytacją i konsekwentnie ucieka sprzed kamery, więc lepiej nie wciągać ja na siłę do uniwersum. Już Pan Bóg ją Pjoterem pokarał.