Aktywne Wpisy

daeun +571
Nie jest tajemnicą, że 95% ludzi, którzy mają jakieś tatuaże to:
- zwykła patologia, najczęściej sebki i karynki z bloków, wannabe gangsterzy albo recydywisci
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki kopiujące chore zachodnie wzorce
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
Jak widzę typa z tatuażem to rzygać mi się chce.
- zwykła patologia, najczęściej sebki i karynki z bloków, wannabe gangsterzy albo recydywisci
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki kopiujące chore zachodnie wzorce
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
Jak widzę typa z tatuażem to rzygać mi się chce.

Tiab +196

- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują problemu. Ktoś spotkał się z czymś podobnym?
#iphone #apple
Już nie wiem co mam robić, reklamować słuchawki w cholerę?
dodam - ja używam 4letniego telefonu na androidzie i dalej mi zastępuje aparat fotograficzny do inwentaryzacji i siedzę na
Ale to co piszesz to prawda, Apple potwornie zdziera z klientów, najmocniej na akcesoriach i serwisie naprawczym.
Ja rozumiem, że ktoś ma wszystko zsynchronizowane - np tablet komputer i telefon i leci na jednej marce - i w takich rozwiązaniach apple jest top1
3mam kciuki za naprawę problemu :)
Jakby mnie skusiło na cokolwiek od appla to tylko oficjalna strona
Co #!$%@?? To ona nie może sobie sama kupić telefonu tylko musi cię błagać a i tak dostanie coś innego?
Nawet smiechlem xD