Moja gończa została siostrą. Był beagle do adopcji, miał być spacer na zapoznanie na neutralnym terenie ale łaski coś #!$%@? i wjechały mi na płac i wypuściły go z auta XD polubili się od początku i został już na zawsze. W przyszlym tyg badania bo trochę dziwnie siada imo ale zobaczymy. #!$%@? zaś rok pracy bo mały ma 11 miesięcy a nie reaguje na imię, na siad czy nawet łapy nie daje ale go wyszkolimy. #pokazpsa #psy #gonczypolski #beagle #adopcjazwierzat
@wafelkowo0: mam gończego polakiego wiec luzik. Dzien w dzien spacer kilka km plus biega różowa po płaskim albo ja po górach, dziś 9km, zegarek mi cos Odjęłal temu w dwóch rzutach :/
#edukacja #szkola #chwalesie Takie świadectwo mi synek przyniósł w tym roku na koniec 6 klasy. No niestety z wfem sobie obniżył średnią, ale chłopak jest taki, że nie prosi się o szóstkę dla idealnej średniej. Nie jest asem sportu, ale nie można być dobrym we wszystkim. Dumny jestem z niego.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
płaskim albo ja po górach, dziś 9km, zegarek mi cos
Odjęłal temu w dwóch rzutach :/
Srebro w złotym stoku w dogtrekingu a na przyszły rok trenujemy żeby roznieść konkurencje. Plus różowa tez biega.