Wpis z mikrobloga

@Oooo: W sumie racja... zostawiam na tydzień... a potem kasuje wszystko.

Ktoś wie jak duże problemy będą z maksymalnym skasowaniem zawartości konta z serwisów:

sympatia.pl

badoo - costam

mydwoje.pl

edarling.pl

???
@inqwertyk: Masz już sposób, który jest STARY I SPRAWDZONY?

Więc to nie pierwszy raz, kiedy po pijaku szukasz drugiej połówki na portalach randkowych? XD

Mówi się, że człowiek jest szczery po alkoholu. Na bombie jesteś szczery ze sobą i nie oszukując siebie więcej, że nikogo nie potrzebujesz zaczynasz szukać miłości ze łzami w oczach? XD
@Oooo: Nie na portalach randkowych. Pewne forum CSa i nasza-klasa (która nie usuwa kont i danych, ale tylko je blokuje). Na samym początku na naszej klasie za obrażanie admina ban był równoznaczny z usunięciem danych. Teraz pewnie to zmienili.
A może Oooo ma rację, że podświadomie szukasz drugiej połówki?;) Ale po pijaku stajesz się także rozrzutny? Wykupiłeś abonamenty na tych portalach?:) Jeśli chodzi o usuwanie danych, to raczej nie powinieneś mieć większych problemów. Wiem jedynie na pewno jak to jest na mydwoje, bo z tego portalu korzystałam. Jak już znalazłam swoją drugą połówkę to skasowałam tam konto, bez problemów przez portal, wchodzisz na swoje konto w ustawienia i tam "skasuj konto".
@krafka: Twój komentarz to trochę takie lanie wody. Strasznie się rozpisałaś a treść tego komentarza można by zmieścić w dwóch zdaniach :P

BEZ URAZY! : D