@Oooo: albo zrobię stary sprawdzony sposób. Kasuję wszystko... a potem wrzucam obraźliwy obrazek pod adresem administracji. Często ban czyści więcej aniżeli kasacja konta.
@inqwertyk: Masz już sposób, który jest STARY I SPRAWDZONY?
Więc to nie pierwszy raz, kiedy po pijaku szukasz drugiej połówki na portalach randkowych? XD
Mówi się, że człowiek jest szczery po alkoholu. Na bombie jesteś szczery ze sobą i nie oszukując siebie więcej, że nikogo nie potrzebujesz zaczynasz szukać miłości ze łzami w oczach? XD
@Oooo: Nie na portalach randkowych. Pewne forum CSa i nasza-klasa (która nie usuwa kont i danych, ale tylko je blokuje). Na samym początku na naszej klasie za obrażanie admina ban był równoznaczny z usunięciem danych. Teraz pewnie to zmienili.
A może Oooo ma rację, że podświadomie szukasz drugiej połówki?;) Ale po pijaku stajesz się także rozrzutny? Wykupiłeś abonamenty na tych portalach?:) Jeśli chodzi o usuwanie danych, to raczej nie powinieneś mieć większych problemów. Wiem jedynie na pewno jak to jest na mydwoje, bo z tego portalu korzystałam. Jak już znalazłam swoją drugą połówkę to skasowałam tam konto, bez problemów przez portal, wchodzisz na swoje konto w ustawienia i tam "skasuj konto".
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD #zwiazki
#piotszakstyle #glupek #przegryw
Ktoś wie jak duże problemy będą z maksymalnym skasowaniem zawartości konta z serwisów:
sympatia.pl
badoo - costam
mydwoje.pl
edarling.pl
???
Więc to nie pierwszy raz, kiedy po pijaku szukasz drugiej połówki na portalach randkowych? XD
Mówi się, że człowiek jest szczery po alkoholu. Na bombie jesteś szczery ze sobą i nie oszukując siebie więcej, że nikogo nie potrzebujesz zaczynasz szukać miłości ze łzami w oczach? XD
BEZ URAZY! : D