Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +393
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
sieporobilo +822
Bateria umywalkowa
Omnires Y
Bateria prysznicowa z termostatem
Omnires Y
Stelaż + misa
Omnires OTTAWA podtynkowy zestaw WC 4w1
Umywalka
Omnires CORONA
Kabina prysznicowa
Omnires Marina walk-in 120x90 z dokładaną ścianką 30cm
Odpływ
Viega water-tech slim
#lazienka #lazienki #mieszkanie #remont #nieruchomosci #lazienka #remontmieszkania #pytanie #pytaniedoeksperta #plytki #tubadzin #remontujzwykopem #meble
Jeżeli chodzi o odpływ Viega jest to górna półka ja u siebie mam odpływ z czeskiej firmy chudej oraz z polskiej wiper (model q-drain)
Natomiast co do stelażu z firmy Omnires nie jestem
@BigSW: bez termostatu wychodzi 1050, z termostatem 1850. Sam nie wiem, czy warto dopłacić. A walk-in to g---o, bo?
Mimo wszystko polecam, tylko
Wiem jednak że na pewno można kupić też takie szklane drzwi łamane.
Sam mam omniresa od 2 lat w mieszkaniu. Baterie umywalkowe, w zlewie w kuchni i oczywiście zestaw prysznicowy z deszczownicą, termostatczyny. Było tanio liczyłem się z tym że kiedyś może wymienię a chciałem się szybko wprowadzić.
Węże od prysznica
pozdrawiam,
Agnieszka OMNIRES