Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Pseudocrebotra kojarzę ta tabelkę, według niej po moim ulubionym miksie, benzo (clone), alko i trawa powinienem już nie żyć? Do tego często na SSRI to robiłem i czułem się super
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Niedobry teraz to ma sens, ale właśnie przeszła jakaś pani i przez telefon powiedziała, że trzeba żyć i być człowiekiem, więc się słucham ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Duszqable nie odczułem, że jestem na granicy śmierci, raczej fajna lekkość. Toleerancje staram się nisko ttrzmac tzn. 2mg klon, 2piwa i blant. Z SSRI i bez takie same wrażenia
  • Odpowiedz
@H13D: Tak jak pisał @Duszqable dużą rolę odgrywa tolerka.

Nie bez znaczenia będzie też pewnie jakie SSRI konkretnie bierzesz, jak długo i czy odstawiłeś leki przed przyjęciem wybranej substancji. Szukaj najlepiej artykułów wg. klucza interakcja "mój lek" + "moja substancja".
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że różnice w działaniu np. MDMA, czy bieda-ketonów nie biorąc/biorąc regularnie/odstawiając na np. 7 dni przed użyciem wymienionych substancji,
  • Odpowiedz
@daktylekN: Przecież alko uwalnia serotonine, opio również, trawa zaburza samą produkcję także takie leczenie do p---y, ZS nie dostanie ale też za dobrze nie robi. Nawet jak wpadnie na pomysł zjedzenia emki chociażby to nie dość że nie zadziała to jeszcze się obudzi z ręką w nocniku. Albo się leczy albo się ćpa, nie ma półśrodka bo tak to to sensu nie ma.
  • Odpowiedz
@daktylekN: Wiadomo że nie znacznie i się z tobą zgadzam ale lepiej jakby się chłopak leczył faktycznie. nie że jestem jakiś anty bo sam tera siedzę ugrzany trampkiem ale niech se szansy nie s-------i.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Jakis_Leszek nie zgadzam się z Tobą Leszku, gdyż większe dawki klona działają na mnie pobudzająco, o 8mg bez tolerki czułem się jak wystrzelony. Za to xy nawet małe dawki sprawiają, że ziewamy 5/1min
  • Odpowiedz
nie zgadzam się z Tobą Leszku

@H13D: Masz takie prawo:D

Wszystko zależy od tego czy porównujemy "ćpuńskie" dawki czy porównujemy dawki osób bez tolerancji czy leczące
  • Odpowiedz
@H13D:

nie odczułem, że jestem na granicy śmierci, raczej fajna lekkość.

To może być zdradliwe. Zarzucisz oksy, wypijesz trochę więcej piw, będziesz się czuł dobrze, zrobisz się śpiący, zaśniesz i się zwyczajnie nie obudzisz. Ja zażywam takie rzeczy raz na jakiś czas rekreacyjnie, więc mi wiele nie trzeba.
W każdym razie rób to wszystko z głową to nic złego się nie stanie. No i nie wpadaj w ciągi, bo efekty
  • Odpowiedz
@Duszqable: Bardzo możliwe, wierzę tobie, ja nigdy nie brałem opio.
@Jakis_Leszek: Zawsze po klonie jestem pobudzony, zawsze po alprze jestem śpiący. To nie paradoks. po prostu niektórzy tak reagują na te benzo, rozmawiałem z wieloma ludźmi i nie jestem jedyny
  • Odpowiedz