Wpis z mikrobloga

@agsbajahs: Od razu wyrzuć ten program do kosza, bo ta progresja jest absurdalna. Najlepiej sam sobie ustalaj ilość powtórzeń w seriach i co trening staraj się dodawać po 1 czy 2 powtórzenia na cały trening. Jeśli trenujesz pod wytrzymałość to lepiej robić z lekkim zapasem, a większą ilość serii
  • Odpowiedz
@lubie_dzem_truskawkowy: właśnie totalnie nie wiem, jak to z dietą zrobić. Czy redukować jednak ten tłuszcz i dopiero masę, czy jednak trzymać stały bilans kaloryczny i robić ćwiczenia typowo siłowe. Jestem coś w stylu skinny-fat. i mam dysproporcje pomiędzy nogami, a górą. Dużo grałem w piłke czy biegałem i nogi, uda mam masywniejsze. Łapy, klatka praktycznie nie istnieje.
  • Odpowiedz
Jeśli o mnie chodzi to mam 186cm i 73kg, coś w stylu skinny fat, ale fat na poziomie 14-15%.

@agsbajahs: Jest ok. Wpierw zacznij porządnie robić jakiś plan przez kilka miesięcy, naucz się ćwiczeń, sprawdź gdzie w nich jesteś z dobrą techniką, zacznij je progresować i dopiero wtedy się zastanawiaj nad dietami.
Po co masz teraz już sobie głowę zawracać dylematami z dietą, skoro na dobre jeszcze nie zacząłeś ćwiczyć,
  • Odpowiedz