Aktywne Wpisy
Lukaszek555 +142
W skrócie, w Zamościu pobito na śmierć 16 latka.
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
Grooveer 0
Dla mnie MVP tego programu zostanie Aquaman, bo On do końca nie ugiął się swoim zasadom, ja spróbowałem i mnie pokarało, ale jak zabierasz grzyby też musisz się po nie schylić i nie da się rzucić kulą komuś z kim się nie sparujesz.
Graczem czy też finalistą HP się bywa, człowiekiem się jest.
Dziękuję, przepraszam i zapewniam, że jeszcze o mnie usłyszycie.
#hotelparadise
Komentarz usunięty przez autora
Czekam na Twoje pytania na uber pandorze (。◕‿‿◕。)
Mój glos w wyborach juz masz!
Kibicowałam i kibicuje Tobie i Anzeli (。◕‿‿◕。) dla mnie pasujecie do siebie.
Po finale musisz nam więcej opowiedzieć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Paweleos: powodzenia (。◕‿‿◕。)
Ps: grubo żeś pojechał z tym podnieceniem i Moniką xD
Zachęcamy mądrych wykopków do udziału w kolejnych edycjach