Aktywne Wpisy
dzielnicow +23
Platforma Obywatelska: WYGRAMY TE WYBORY
Też Platforma Obywatelska i jej propozycja na posła RP:
I tu się ktoś jeszcze dziwi dlaczego pis wygra?
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka
Też Platforma Obywatelska i jej propozycja na posła RP:
I tu się ktoś jeszcze dziwi dlaczego pis wygra?
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka
Nie wiem jak wy ale ja tam czekam tylko na moment, gdy następny prawicowy populista publicznie zamorduje jakiegoś "lewaka z antify", w trakcie propagandowego stuntu mającego pokazać że jest bardziej trumpowy niż sam Trump.
Czyż to niesamowite w jakie otchłanie szaleństwa posłała Stany wygrana Pomarańczowego, w 2016?
#neuropa #polityka #bekazprawakow
@mnik1: ja bym nie obwinial o to wygranej Trumpa tylko raczaj rosnace znaczenie internetu wsrod ogolu populacji
wydaje mi sie, ze to byl gamechanger i politycy jeszcze potrzebuja troche czasu zeby odnalezc sie w nowej rzeczywistosci
polecam poczytać o cambridge analityca, a na rodzinnym podwórku o pewnej agencji PR-owej byłego rzecznika PISu
przy starych mediach troche bardziej liczyla sie prawdomownosc, spojnosc przekazu etc bo zawsze jakis dziennikarz mogl sie przyje*** i osmieszyc polityka, a obecnie najbardziej liczy sie umiejetnosc rozbudzania emocji i mobilizacji elektoratu bo przecietny odbiorca tresci politycznych nie bedzie jakos doglebnie ich
@mnik1: w #theboys już to było xD
A w linku co podałeś że chodzi o szczepionki na covid XDDDDDDDDDD
Jak tam, 100% skuteczność przed ciężkim przebiegiem albo ochrona przed zarażeniem, którą jak sam przyznał człowiek wydelegowany przez Pfizera do przesłuchania w PE nigdy nie była potwierdzona?
Ciekawe czy jak Kopacz prawie dekadę temu nie kupiła innych pimpowanych szczepionek, za które producent nie brał odpowiedzialności to wyzywałeś ją od szurów
Zastanawiam się jedynie czy to trajhardujący wannabe troll się zagalopował, czy mam do czynienia z dość interesującym przypadkiem rozdwojenia jaźni.
Zamiast czepiać się tego może odniesiesz się do mojego ostatniego komentarza, co sądzisz o postawie Kopacz 9 lat temu
Tak na marginesie to proponuję zmodyfikować lekko tę historię, przyjacielu trollu, bo o ile dobrze kojarzę zarówno lekarze jak i studenci kierunków medycznych
Przyjąłem ok 3 miesiące wcześniej nim wszedł ten nakaz, aczkolwiek on nigdy do skutku, w praktyce nie wszedł przynajmniej na mojej uczelni
@Towarzysz_Pawulon: A ja ci odpowiem co prawda linkiem ale jednak
https://fakenews.pl/zdrowie/pfizer-nie-musial-badac-szczepionki-pod-katem-zapobiegania-transmisji-nie-znaczy-to-jednak-ze-nie-przeprowadzono-takich-badan/