Aktywne Wpisy
nowszyja +1096
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +92
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 50.4% (365)
- 4 sery 49.6% (359)

Ależ tak gra jest zajebista! Pierwszy Boss siadł za 3. podejściem z racji zaznajamiania się z grą, ale drugiego i trzeciego udało się r------ć za 1. razem i to w jednym runie, ależ satysfakcja! Plot twist po 3. biomie też zajebisty, lecę dalej z grą :)
źródło: comment_1667835404tH8lRPaChR1byJieUQBpQP.jpg
PobierzPolecam w słuchawkach jak już jest ciemno
Piękna to była gra nie zapomnę jej nigdy i z chęcią kiedyś wrócę po platyne
PS. Plot twist jest fajny po 3 biomie ale
Sam się nie spodziewałem, że uda mi się za pierwszym razem