Aktywne Wpisy

Taikun44 +11

mobutu2 +9
Kolejne podwójne standardy na Wykopie.
Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci
Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci
źródło: ai1
Pobierz

Eh...
@WuBe: Słuszna uwaga. Zapomniałeś zarazem dodać, największej ilości roboczogodzin "zmarnowanych" w ramach home office ;)
Dla mnie #factorio jest największym pożeraczem czasu jaki znam. Ja się je po prostu boję k....a włączyć. A czasem mam ochotę do niego wrócić. Ciekawe czy kiedyś wyjdzie nowa wersja?
Potem z pożeraczy czasu to #satisfactory, a po nim
@tttomasz: co to?
@WuBe: https://store.steampowered.com/app/242920/Banished/
Bardzo stare wydanie, bo jak patrzę 2014. Dosyć trudna. Zarwałem przy niej niewiele mniej nocy niż przy factorio.
Mimo, że tak stara gra, na zimowe
@WuBe: :D