Aktywne Wpisy
Nurbon +401
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci Rosjanie!!
Kiedy Francuz odcina głowę innemu Francuzowi, ponieważ nie zgadzali się co do świętych tekstów, wszyscy na Wykopie z jakiegoś powodu obwiniają muzułmanów.
Kiedy kobieta o nazwisku Bajmatowa, pochodzącym od Bej-Mahomet, rzuca polskiego piłkarza, z jakiegoś powodu winni znowu są Rosjanie?!
Zacytuję Mirków:
@djtartini1: +450 plusów "Ten cały konserwatyzm rosyjski to bajka ... Dla każdego coś miłego, a jak ktoś się na to złapie to mają go słusznie za idiotę. Jedno trzeba przyznać: inteligentny naród, choć wyrachowany i bez skrupułów."
@Koyana: +30 plusów "To Rosjanka. Przecież Rosja to państwo federacyjne ... De facto nie różnią się od innych Rosjan. Ta sama mentalność."
@StaryBieruta: +10 "Rosjanom nie wierzy się w żadne słowo i jakakolwiek współpraca z nimi nie ma najmniejszego sensu."
@rzeznia22: "Ale tak w sumie to (oczywiście nie broniąc Rosjanek), większość bab tak się zachowuje."
źródło: ai1
PobierzGdyby w Anglii kogoś okradł polski rom to by się Polacy splakali gdyby go nazwali polakiem
Oczywiście niewygodne komentarze też usuwa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Rozdrabnianie się, że to Osetka a nie Rosjanka to sztuka dla sztuki.
Nie do końca to genetyka i kultura z
Poza tym że to leży w Rosji to z Rosjanami nie mają nic wspólnego
Chcesz to sobie prowadź takie akademickie dyskusje, dla mnie to bez sensu.