Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +45
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +38
#!$%@? widzowie
#perfumy
Imo nie warto dopłacać do vintage jak to będzie chodzić po -4pln
@Qtavon: Możliwe, że są trochę słabsze, nie porównywałem ręka w rękę to się nie będę wypowiadał.
Ale śmiało mogę powiedzieć, że parametry są zadowalające. Na fragrze połowa ocen była wystawiona jeszcze przed dopuszczeniem tych perfum do sprzedaży także nie brałbym tego jako jakikolwiek wyznacznik.
W grudniu porównam to mogę dać znać jak się mają jedne do drugich (✌ ゚ ∀