Doradźcie, potrzebuję tel., musi to być samsung. Najważniejsze to trzymanie baterii - reszta nieistotna. Czy wybór S21 FE jest ok? Jakiś inny? #telefony #samsung
Najważniejsze to trzymanie baterii - reszta nieistotna.
@sl1der: no to wziąłeś sobie najgorszą możliwą linię. Mam S22 Ultra, był brany pod uwagę S21. Bateria nie jest mocną stroną tych telefonów, wszystko inne jest
@sl1der: jak już pisałem, wyszukujesz wśród telefonów o najlepszych parametrach (ekran, aparat, działanie) i jednych z najsłabszych baterii (czas pracy)
Jak ktoś się uparł na topowego samsunga, to sam jest sobie winny jak bateria będzie dla niego za słaba
Ja przesiadłem się z a52s5g na S21FE, po ustawieniu ekranu na 60hz i wyłączeniu 5g bateria trzyma całkiem spoko, oczywiście zależy do czego potrzebujesz bo jak odpalisz jakaś gierkę to s888 trochę pociągnie energii.
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
Najważniejsze to trzymanie baterii - reszta nieistotna.
Czy wybór S21 FE jest ok? Jakiś inny?
#telefony #samsung
Z nowych propozycji wygląda na to, że A23 jest najlepszy.
@sl1der: no to wziąłeś sobie najgorszą możliwą linię. Mam S22 Ultra, był brany pod uwagę S21. Bateria nie jest mocną stroną tych telefonów, wszystko inne jest
Szukasz kompletnie w złym kierunku
@Marcines: za duzy
Jak ktoś się uparł na topowego samsunga, to sam jest sobie winny jak bateria będzie dla niego za słaba