Aktywne Wpisy
Vermeerrr +1
Jak zmniejszyć libido, które jest bardzo wysokie już od dziecka? Ja nie klamie. Masturbacja nie pomaga. Po prostu jest zbyt wysokie. Myśli o selsie są ze mną odkąd psmietwm, pochłaniają zbyt wiele czasu. Zawsze boję się mówić że potrzebuje seksu więcej niż normalna jednostka. Czy są jakieś tabsy na to?
#seks #chorobypsychiczne #psychiatria #leki
#seks #chorobypsychiczne #psychiatria #leki
affairz +4
czy stwierdzenie "WIDOK NA PARK" można rozumieć na różne sposoby? bo chyba rozumiem je inaczej niż pośrednik XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Deszcz. Mokre buty, mokre bibsy. W sumie wszystko mokre. To był głupi pomysł, ale milion sam się nie zrobi.
Ostatnie kilometry strasznie zmarzłem bo musiałem jechać powoli - przez deszcz praktycznie nie działały mi hamulce (tarczowe) i musiałem pomagać sobie butami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
@Paczek_w_masle: co za hamulce? a sprawdzałeś czy jeszcze klocki mają okładziny? :) Albo też syf z drogi, olej zmieszany z błotem potrafi nieźle załatwić klocki.
Teraz to jest mi strasznie zimno i siedzę przy grzejniku. Jutro zobaczę co się stało bo to nie jest normalne i strach tak jeździć.
@Paczek_w_masle: O to może być coś grubszego :)
Ogólnie stan agonalny. Te z przodu pokruszyły się, tak jakby kamyczki dostały się między tarczę a klocki. Są takie mocne wyżłobienia. Tył faktycznie się
Te żywiczne mam B01S ale jest
@4x80: nie mam pojęcia. Kupiłem z rowerem. Okładziny było jeszcze sporo, to nie zmieniałem. Z tego co udało mi się znaleźć to były półmetaliczne TRP.
Zależy od warunków. Czasem blokowałem koło, czasem poprostu hamował, ale bez szaleństw. Klocki Jagwire będą ok? 50 zł to całkiem uczciwa cena.
TRP’s own semi-metallic pad. Calipers are also compatible with Shimano M525/M515
A tu jaka