W ten parszywy listopadowy dzień chcę się z Wami podzielić pysznymi kotletami kijowskimi czyli de volaille (ʘ‿ʘ) Do środka dałam masło ze starym parmezanem, pecorino (owczy ser), pieprzem, odrobiną kimchi i pietruszką. Zapro na (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ #arinkaofood
Bardzo proszę o ciepłe słowa. Zawaliłem uczelnie, mam długi i jestem na najniższym punkcie życia, boję się jutro obudzić. Jeśli ktoś z szerszą perspektywą może popisać byłbym wdzięczny.
Do środka dałam masło ze starym parmezanem, pecorino (owczy ser), pieprzem, odrobiną kimchi i pietruszką.
Zapro na (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ #arinkaofood
#gotujzwykopem #chwalesie #wygryw
Ta polska gościnność to jednak prawda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arinkao następnym razem zrób ze świeżym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@arinkao
@diejwid
@NicNieRobie
Wiem że żarciki, ale parmezan dojrzewa od roku do 3 więc powinien być "stary" :p