Aktywne Wpisy
Asarhaddon +100
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
kontodlabeki +52
ale mnie dzisiaj dupa zapiekła, jechałam pociągiem do domu i siedziały jakieś młode julki, każda z markowych ciuchach, makijaż, paznokcie jakieś lepsze zrobione, iphone, aparat na zębach ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja, baba 30 lat i nie stac mnie na żadną z tych rzeczy XD najbardziej dupa piecze z powodu tego aparatu na zębach eh, człowiek porażka
nie zesyrajcie są z tą zazdrością, czasami mam wrażenie, że jakby wykopkom żonę przeleciał jakiś Leonardo DiCaprio to by siedzieli cicho i nie widzieli problemu aby nie być posądzonym o zazdrość sławy, hajsu i piękności :D
@lucidwires: najbardziej sportowe samochody denerwują januszy w skodach i innych oplach ( ͡° ͜ʖ ͡°) i dobrze im tak, niech piecze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hadrian3: z takimi pomysłami z góry powinni cię wziąć na jakieś badania
Nie musi byc glosny ponad limit, wystarczy ze wpada w okolicy czestotliwosci drgan wlasnych budynku. Jest na to proste rozwiazanie:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ze raczej żadnych kamer nie ma pochowanych i załatwiłem go jego bronią ¯_(ツ)_/¯
@cwlmod: jestes zwykłym egoistycznym imbecylem, sam lubie fajne autka ale nie wtedy gdy #!$%@? w mieście budząc wszystkich dookola. To smutne jeśli jesteś jednym z tych co malegocfiuta musza sobie dowartościować przegazowaniem na skrzyżowaniu zeby słyszeli twojego pierdzika xD
Komentarz usunięty przez autora