Jak zbić najlepiej senność po alprze tak żeby został tylko efekt pewności siebie? Kofeina tak nie do końca pomaga, i nie wale benzo codziennie tylko kiedy gram raz na tydzień z egirlem w valorant i nie chce sie stresować przy niej xD #narkotykizawszespoko
@Multiwitamina-_: wrzucam 0.25 albo 0.125 pod język przed graniem, doraźnie, i czasami mnie taka zamuła łapie, jest może jakiś podobny lek który by mnie tak nie usypiał? tolerke zerową na alpre mam
@Multiwitamina-_: p----------y mi sie dawki xD wrzucałem 0.5 mg xD i za chwile miałem lagi mózgu, zmniejsze doraźną dawke do 0.25mg i bedzie git? Albo mniej?
@Multiwitamina-_: spróbowałem mniejszej dawki, nie było zamuły i sie nie stresowałem, tylko szkoda że tolerka i uzależnienie może sie zrobić, jakiś zamiennik by sie przydał
@namowir_slowak: Po tym sie nie da nie byc zamulonym jak siedzisz w domu. Podziwiam w ogóle, że nie scina cie do snu bo ja waląc w chacie tylko raz sie nie jebłem w kime po tym jak weszło. Jedynie jak brałem w towarzystwie bo zastępowało mi a-----l to jako tako dało sie wytrzymać. Raz prawie na lekcji bym zasnął ale uratował mnie wcześniej wypity a-----l przez który miałem helikopter w
#narkotykizawszespoko