Ej Miraski i Mirabelaski pytanko, albo kilka, co to tych apek typu Tinder. Lvl prawie 40 i nie mam zielonego pojęcia jak i co. Skończyłem roczną znajomość i chciałbym iść na żywioł z tym że mam specyficzne poczucie humoru. Założyłem sobie konto na Tinder a tam w 99%laski prosto z insta/photoshopa . Badoo lepsze, a może jakiś inny portal? Nie mam pojęcia co i jak. Pomocy, prawie wszystkie ukrainki na mnie lecą ale wolałbym polkę. Ok, post z d--y ale może ktoś mnie poinstruuje na co liczę. #tinder #zwiazki #pytaniedoeksperta #niebieskiepaski #rozowepaski
@erysipelothrix: po prostu szukam kobiety z którą można się pośmiać, popłakać, przytulić i się pokłócić. Specyficzność o której napisałem jest nie do opisania ;-) Trzeba mnie lepiej poznać . Brak świętości i brak tabu, tyle na początek
@erysipelothrix: tylko na tym tinderze to prawie każda, nie uogólniając, szuka księcia z bajki albo sponsora. Jedna laska mnie zaskoczyła że szuka kolesia do trójkąta że swoim facetem, nawet bez większych wymagań, hehe.
@sowizdrzau @Kapitan_dpa absolutnie 40 lat ma co szukać na tinder, wiem chociażby po sobie (39). Co do rad ode mnie - generalnie nastaw się, że zdjęcia kłamią, szczególnie jeśli są z jakiejś sesji. Oczywiście nie mówię, że laska na zdjęciach wygląda 10/10 a na żywo 5/10. Po prostu są różnice, czasami znaczne :) Po drugie - nie słuchaj tutaj rad na wykopie, że laski są ble, złe, nie odpisują itd.
@sowizdrzau: takie czasy. Trzeba tylko ostrożnie szukać, bo jak znajdziesz wartościowa osobę to na pewno to doceni. Byleby po drodze nie wpakować się w problemy.
@sowizdrzau: Szczerość to rzadkość, a czemu jest tak ważna w życiu poniekąd rozumiesz, więc się nie dziwię, że się tego trzymasz. Tutaj to nie rozumieją nawet czemu relacji nie należy budować na kłamstwie i braku zaufania, nawet przy wieku trują majstrować. Tinder - szukasz tego co chcesz nie tam gdzie trzeba moim zdaniem. Bo jak znaleźć kogoś kto potrafi pokazać piękno osoby takiej jaką jest w miejscu wszechobecnej sztuczności zakrzywiającej
@sowizdrzau: Jak Ty to robisz? Same z siebie piszą czy jak?
Co do rad ode mnie - generalnie nastaw się, że zdjęcia kłamią, szczególnie jeśli są z jakiejś sesji. Oczywiście nie mówię, że laska na zdjęciach wygląda 10/10 a na żywo 5/10. Po prostu są różnice, czasami znaczne :)
Po drugie - nie słuchaj tutaj rad na wykopie, że laski są ble, złe, nie odpisują itd.