Aktywne Wpisy
Sigfried +74
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +201
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Rozumiem, że zmiana czasu miała sens jak dawniej ludzie na 6 rano zapieprzali do fabryki smrodu, ale w dzisiejszych czasach, szczególnie zbliżającego się kryzysu energetycznego, jest to tak bezsensowny pomysł, że nie rozumiem jak to dalej może funkcjonować.
##!$%@? ##!$%@? #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #przemyslenia #zmianaczasu
@NoMoreTearsJustSmile: fabryki juz w polsce nie pracuja?
Chodzi mi o to, że teraz bardziej potrzebne jest światło popołudniami i wieczorami niż rano.
No i dzięki za merytoryczną wypowiedź :) to jest jedyny argument jaki mogę przyjąć na chwilę obecną :)
@NoMoreTearsJustSmile: no tak, ciemno o 8rano takie zajebiste
Nie widzisz, że teraz tryb życia ludzi się zmienił? Więcej czasu spędzają popołudniami i wieczorami, bo STATYSTYCZNIE do pracy się chodzi na późniejsze godziny, patrząc na przekrój społeczeństwa?
Ale tak jak napisał wyżej @PanKompromitacja, chodzi głównie o dzieci idące rano do szkoły.
@PanKompromitacja: ale jak jest ciemno o 16 to juz luksus i bezpieczenstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)