Wpis z mikrobloga

@elf_pszeniczny: nie ma reguły, w nowych blokach mieszka często bydło gorsze niż w wielkiej płycie. Odchody po zwierzętach, coś się wyleje/rozbije nie jego problem i tak można wymieniac bez końca. Nie problem w budownictwie tylko w naszym społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@Pan_Mefedronu: Zapłaciłem za mieszkanie to tera ja moje to wszystko więc se moge robić co mi się podoaba tak jak to robiłem wcześniej mieszkająć pod lasem w #!$%@?. A sąsiedzi? Jacy sąsiedzi. Przecie to moje za moje pieniondze kupione.
Mam takich sąsiadów :(
  • Odpowiedz
@Pan_Mefedronu: u mnie ostatnio sąsiadka wystawiła ze trzy worki ze śmieciami na klatkę. Akurat z psem wychodziłam i do śmietnika ze swoimi, to zapukałam czy jej drogę przy okazji pokazać. Jak wracałam były już wyrzucone, ale już sam pomysł żeby tak robić, to się zastanawiam co w takim durnym łbie się dzieje. Zimno, okna pozamykane, a póżniej na klatce śmierdzi.
  • Odpowiedz
nie ma reguły, w nowych blokach mieszka często bydło gorsze niż w wielkiej płycie. Odchody po zwierzętach, coś się wyleje/rozbije nie jego problem i tak można wymieniac bez końca. Nie problem w budownictwie tylko w naszym społeczeństwie.

@Pan_Mefedronu: To prawda, w nowych potrafi być gorzej, bo mieszkań pod najem jest więcej.
  • Odpowiedz
@dosiu: Ostatnio typ zaczął trzymać skuter w rowerowni. Mówią mu ludzie ze rowerownia ciasna i czasem trzeba poprzesuwać nie rowery żeby się dostać do swojego a ten skuter #!$%@? ciężki i ktos może go przewrócić i uszkodzić. A typ twardo, pokaz mi przepis który zabrania trzymania skutera w rowerowni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Scybulko: Mam mieszkanie na tym samym osiedlu i fajnie wiedzieć, że nie tylko w mojej klatce takie akcje. Tu klatka notorycznie zakrwawiona, schody usłane petami, zaszczane no i trzeba uważać, bo na dwóch piętrach ostatnio żule rozwaliły oświetlenie i można się potknąć o śpiącego typa na półpiętrze. Od jakiegoś czasu ma nawet swoje własne legowisko. Pozdrawiam z Bródna
MegGriffin - @Scybulko: Mam mieszkanie na tym samym osiedlu i fajnie wiedzieć, że nie...

źródło: comment_1667580351LHOqGKuOqKDk8o4wna2vsz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz