Wpis z mikrobloga

jest sens dobierać uszkodzenia szyby / holowania itd?

@vinyl87: a jest sens wzywać lawetę na własną rękę? Sprawdzałeś jakie to koszty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mini casco ma tylko kilka towarzystw, m.in: PZU, Hestia, MTU
  • Odpowiedz
@vinyl87: Zacznij od tego, że każda firma ma co innego na myśli nazywając produkt mini AC, tak więc w tym ryzyku występują bardzo duże różnice w cenach, ponieważ każdy produkt jest inny i odpowiada za co innego
(np mtu kradzież i szkoda całkowita a PZU kradzież i szkody z wyłączeniem zderzenia z pojazdem oraz ,,nieruchomościami i ruchomościami podczas ruchu (nie dotyczy zwierząt)" przy czym OWU nie precyzuje czym są te
  • Odpowiedz
@vegetassj1: Wiesz, to też jest różnie. Mam klientów, którzy są zadowoleni, mam i takich, którzy narzekają. Ale dużego problemu nie miałem. Największy problem, który był, to tygodniowe ponad opóźnienie w naprawie w ASO, bo link4 przepychał się z warsztatem o koszty naprawy, ale tego nie robił klient, tylko warsztat się przepychał. Finalnie link zapłacił całość.

Prawda jest taka, że ostatnio większość firm mocno próbuje zaniżać wypłaty odszkodowań. Nawet nagrałem o
darek_fraczek - @vegetassj1: Wiesz, to też jest różnie. Mam klientów, którzy są zadow...
  • Odpowiedz
@darek_fraczek
Link4 zawsze jest w czolowce jezeli chodzi o skargi do rzecznika- w tym nie ma przypadkow
Ta firma nie szanuje pracownikow,nie szanuje klientow- osobiscie znam przypadek gdy malzonek pracownika byl poszkodowanym przez ubezpieczonego w linku- firma na kazdym kroku wymuszala zgode na ich wycene- 5 kola vs 20 kola- zaczynajac od liwidatora szkody,na bezposrednim przelozonym konczac.
Jest typowym przedstawicielem tego,ze beda szukac dziury w calym na kazdym etapie.
Takie samo
  • Odpowiedz