Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
@vinyl87: a jest sens wzywać lawetę na własną rękę? Sprawdzałeś jakie to koszty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mini casco ma tylko kilka towarzystw, m.in: PZU, Hestia, MTU
(np mtu kradzież i szkoda całkowita a PZU kradzież i szkody z wyłączeniem zderzenia z pojazdem oraz ,,nieruchomościami i ruchomościami podczas ruchu (nie dotyczy zwierząt)" przy czym OWU nie precyzuje czym są te
Jeszcze Link4 ma całkiem niezłe mini Casco (nazywają to Smart Casco) w zakresie można wybrać czy tylko kradziż, czy tylko żywioły czy tylko szkoda całkowita, albo wszystkie 3 zakresy naraz.
I uważam, że jest niezłe, właśnie z powodu możliwości włączenia szkody całkowitej.
pozdrawiam
mój kanał na YT: ubezpieczenia to nudy
Link4 ma beznadziejna likwidacje szkod i jest jednym z tu ktore szuka kruczkow,zeby odmowic wyplaty odszkodowania albo maksymalnie zmniejszyc
Prawda jest taka, że ostatnio większość firm mocno próbuje zaniżać wypłaty odszkodowań. Nawet nagrałem o
Link4 zawsze jest w czolowce jezeli chodzi o skargi do rzecznika- w tym nie ma przypadkow
Ta firma nie szanuje pracownikow,nie szanuje klientow- osobiscie znam przypadek gdy malzonek pracownika byl poszkodowanym przez ubezpieczonego w linku- firma na kazdym kroku wymuszala zgode na ich wycene- 5 kola vs 20 kola- zaczynajac od liwidatora szkody,na bezposrednim przelozonym konczac.
Jest typowym przedstawicielem tego,ze beda szukac dziury w calym na kazdym etapie.
Takie samo