@butterfly: Przecież ceny i tak zmieniają się co tydzień około, w sumie w zależności od sieci nawet częściej, więc fizycznie pozostaje tyle samo roboty jak rosną i jak spadają.
@markhausen: haha, elektroniczne cenowki w Biedronce! Pamiętacie jeszcze, że biedronka kilka lat opierała się wprowadzeniu terminali płatniczych (jak już wszędzie konkurencja miała) i można było płacić tylko gotówką? Dla nich to żaden zysk. Praca ludzi tańsza.
@Dezzerter: u nas w sumie nie wiem jaki rekord, ale było 150k. @bizonsky: nie no, tak samo w sensie, nie mają za godzinę tylko stałą stawkę. @Cointreau: ponoć niedyskontowe po 5zeta i więcej. @mikau: taka dola kierownika, na szczęście nie za 19, jakieś około 36.
@butterfly: Jak już robisz takie rzeczy to może od razu daj te ceny pod towarem na półce, a nie nad jak to idiotycznie ma w swoim zwyczaju biedra. Co za ułom to tam wymyślił?
@niecodziennyszczon: nie wiem, ale żeby chociaż biedra była konsekwentna w wywieszaniu w ten sposób cen. A tak mam na całych kosmetykach, dziecięcych duperelach, podpaskach i pieczywie pod spodem (╥﹏╥)
źródło: comment_1667355617Bi0W47Dh7DmVGM1Y68CSMs.jpg
Pobierz@butterfly wszyscy dostajecie pensje kierowniczą w Biedronce? Wtf
@bizonsky: nie no, tak samo w sensie, nie mają za godzinę tylko stałą stawkę.
@Cointreau: ponoć niedyskontowe po 5zeta i więcej.
@mikau: taka dola kierownika, na szczęście nie za 19, jakieś około 36.