Aktywne Wpisy

butterfly +87

CzosenWan +130
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

źródło: comment_1667355617Bi0W47Dh7DmVGM1Y68CSMs.jpg
PobierzTo jest łatwe do ogarnięcia jak miejscówki w PKP.
@butterfly: Dzień dobry panie Tusk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dramat
@kopek: na tę chwilę u mnie 19,7 za godzinę na wykładaniu towaru na zleceniu. Ciężka praca, ale chłopom zawsze lżej.
@jakub972: i tak połowa klientów mimo ceny na półce leci do czytnika ( ಠ_ಠ)
@ArnoldZboczek: no patrząc na ceny mleka gdzie indziej,
Gdybym nie sprawdzał cen z cenówek w aplikacji sukni na czytniku to co miesiąc byłbym stratny z 5-10% na sumach zakupów. I nie mówimy o jakimś ukrytym towarze, co się uchował 3 wyprzedaże i leży pod pół roku schowany w p---u gdzieś tam. Tylko o całkiem popularnych rzeczach.
@Qraape: żeby dostać zawału ( ͡º ͜ʖ͡º)
Śmieszne że w dobie tych elektronicznych cenowek dalej są takie kartki wieszane i @butterfly: siedzi po nocy jak karaluch jakiś. Za ile? 19 netto, tak? Potem się ludzie dziwią że nie ma komu na kasie drugiej siąść haha.